Blogerita cu sani frumosi

Se ia una bucata om, se ia una bucata sintagma „blogerita cu sani frumosi”, se da una bucata search pe Gugăl si si siiiiii… primul rezultat de pe prima pagina, ghici ciuperca ce-i? Io. Hahaha, am ras de m-am prapadit. Acum ce o fi fost in capul aluia de a dat search dupé asemené cuvinte, problemul lui sa fie. Ideea e ca EU sunt primul rezultat dat de ‘nea Gugăl la aceasta cautare. Ah, ce rau imi pare ca in realitate dezamagesc. Dar macar in onlain pot fi blogeritA cu sani frumosi. Il iubesc pe ‘nea Gugăl !

Later edit: Trebuia sa fac un print screen ceva ca acu’ is a doua ca rezultat si crede lumea c-am mintit, am vazut io ca ma verifica unii! Verifica-mi-ar uleiul la masina pe care n-o am.

10 gânduri despre “Blogerita cu sani frumosi

  1. Doamnelor, Domnilor, ia gata cu tam-tam-u’:)) Google e prost! Da’ io-l iubesc! Dar tot prost e! Si n-are dreptate. IO ma cunosc mai bine ca el. Deci nu.

  2. io zic ca domnul google stie el ce stie…iar tu stii ca el stie si nu vrei ca sa ne spui si noua…offfff…o sa ramanem nestiutori. 🙂

  3. Sufletica, n-ai citit comentariul meu, ‘al de deasupra ta? Am zis ca „Deci NU.” Ce naiba? :)) Eu cred ca voi vreti dovada vie:)) Dar nu pun poza nici pentru 10.000 vizitatori/post:P Sâc!

  4. Sufletica, IO am dreptate pen’ca io-s cea mai tare si c-oglinda in dotare; Google nu stie, ca doara el n-are:P Haha, poeta ma fac:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.