Contact

Daca vreti sa ma contactati, imi puteti lasa un comentariu. 🙂

 

53 de gânduri despre “Contact

  1. Dear Mrs Hubba-Bubba , zi`mi si mie, cum se face ca postez aiurea toate comm`urile on-topic si off-topic? invata`ma sa le dirijez.:-s
    aa, da..si mie imi place blogu` :>
    >:D<

  2. salutari din Iasi , am dat din intamplare peste blogul tau , mi-a placut si l-am pus la loc de cinste printre celelalte ‘bookmark-uri’ . Sunt un tip greu de multumit si trebuie sa te felicit , ai reusit . succes in continuare..

  3. Scuze ca postez aici, dar chiar vroiam sa fac un comment in legatura cu post-ul ala „Atat am avut de zis”.

    Ai dreptate ca multe fete cred ca le-ai inselat sau ai facut vre-o boacana…asa sunteti voi..
    Uite eu mai demult cand eram cu o persoana draga la care tineam i-am dat 1, 3, 5, 7, 9 trandafiri pentru a ii amintii odata la 2 luni cat de mult inseamna pentru mine.
    Acuma depinde de fiecare ce simte si cum simte 🙂

  4. Scuze c-am inchis comentariile, da’ nu am chef azi :))
    Stiu ca asa suntem noi, voiam sa precizez si asta nu doar sa ma iau de barbatii care rar ofera flori 😛

  5. Hippy, scuza-ma :”> Te-am facut fetita :)) Oare de ce mi-ai lasat impresia asta? :)) Chiar ca, mai ales ca ai precizat ca esti un „tip [greu de multumit :-„]” :)))
    Vio, te iubesc la fel de mult oriunde te-ai afla :)) Chiar si-n bratele sotiei virtuale :))

  6. Salut…Ma intereseaza o colaborare, site ul meu este http://dreamserver.ro , eu sunt Cristian de la sectiunea despre noi.Site ul este demonstrativ despre ce am putea face…ma refer la partea de design nu la continut.Daca esti interesata de o colaborare ma poti contacta pentru mai multe detalii la mail egoistdream@yahoo.com sau la tel 0764227799 pentru a discuta.Toate cele bune.

  7. Coboara in jos, Luceafar bland! =)
    Cel mai bun leac pentru orice, functioneaza 100% : te duci la cimitir, la ultimul ingropat, iei un pumn din pamantul de pe mormant, te duci acasa, amesteci pamantul cu niste nafura si spui : Doamne, cum l-ai vindecat pe asta, vindeca-ma si pe mine.
    La mine functioneaza mereu.

  8. Buna ziua,

    Va scriu din partea trustului BBC Networks… nu doriti sa facem un link exchange benefic pentru ambele parti?

    Blogul meu este bbc.co.uk =)))))))

    hai, te-am pupat :))

  9. Draga Pompilia, ma regasesc pe mine in descrierea ta. Eu cu critica am aceeasi pb. Dar am invatat ca daca persoana care ma critica e de buna-credinta, respir un pic si apoi incerc sa nu neg imediat. Dimpotriva, ma pui in dubiu si incerc sa ma vad prin ochii acelei persoane. Sa vad daca a avut dreptate in totalitate, intr-o oarecare sau deloc. Uneori constat ca au dreptate. Poate nu in totalitate, ci din perspectiva sensibilitatii lor. Asta ma ajuta sa inteleg sensibilitati pe care eu nu le am! Sper sa ajute!!!

  10. Buna!

    Multumesc tare mult pentru sfat si scuze ca raspund atat de tarziu, verific f rar blogul.

    E foarte util sfatul tau. Si da, stiu ca tendinta e sa negam critica. Sau, daca nu o negam, sa ne simtim mici-mici-mici, sa fim furiosi. Cand tot ce trebuie sa facem e, de fapt, sa invatam din ea, cand ii justificata.

    Toate cele bune!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.