Omul tau potrivit.

Cand viata nu e cum si ce ti-ai dorit, cand rautatile oamenilor te doboara, cand simti ca nu poti avea incredere in nimeni, cand te simti singur si neinteles, cand ai nevoie de un strans puternic in brate, de un sprijin, de un sfat, de un “o sa fie bine” – in momente ca astea ai nevoie de omul tau potrivit, nu de… oricine, doar sa fie.

Nu cred in dragoste la prima vedere si nici in suflete pereche. Cred in omul potrivit pentru tine, cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda, care sa te inteleaga, sa te sustina, sa iti ofere un umar pe care sa plangi si un zambet larg in dimineti mohorate sau dupa-amieze aglomerate. Cred in omul care iti arata ca unui copil unde gresesti, iti arata cum e corect si  sta langa tine sa inveti. Cred in omul care te face sa iti doresti sa fii mai bun. Cred in omul care iti apreciaza calitatile si iti minimizeaza defectele. Dar te ajuta sa le corectezi.

 Cauta omul asta, potrivit pentru tine, si nu te multumi cu mai putin de atat. Nu iti irosi timpul. Energia. Sentimentele. Sufletul. Ceea ce te face uman. Nu te irosi pe tine. Insemni mai mult de atat.

“The minute you settle for less than you deserve, you get even less than you settled for.”

Un gând despre “Omul tau potrivit.

  1. Corect. Foarte probabil că nici nu există persoana perfectă, dar cu imperfecțiunile lui cu ale tale, împreună poate să iasă ceva frumos. Nu trebuie să fie cel mai frumos sau cel mai bun în nu știu ce domeniu. Dacă ești fericită doar pentru că te afli lângă acea persoană înseamnă că merită să îți oferi timpul unei asemenea persoane 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.