Far Away.

Banuiesc ca … atunci cand trebuie sa te lupti prea mult, atunci cand nu esti suficient, atunci cand te temi ca va alege pe altcineva, atunci cand trebuie sa renunti de prea multe ori la tine, sa faci prea multe compromisuri, cand ai intrebari cu raspunsuri de care te temi, cand ajungi sa iti faci prea multe griji, cand te framanta multe, cand lucrurile se coloreaza in nuante triste, mohorate… you should run away, far away.

9 gânduri despre “Far Away.

  1. Vezi tu… grijile astea pe care ti le faci in astfel de situatii, aceste gut feelings despre care ai amintit tu sunt adesea interpretate de celalalt ca fiind paranoia nefondata. Nu am reusit inca sa inteleg de ce atunci cand o femeie simte asta i se spune ca isi face griji aiurea, dar cand e un el care are senzatiile astea se cauta zeci de explicatii si se incearca lamurirea lucrurilor. Ma rog, nu asta vroiam sa spun.

    Am inceput sa scriu comentariul asta pentru ca tin neaparat sa iti spun ca iti dau partial dreptate. Cand te regasesti in postura descrisa de tine e semn clar ca trebuie sa iei o decizie. Nu sunt de acord insa cu partea cu „run away, far away”. Suna prea las. Si din punctul meu de vedere, momentul in care decizi sa spui gata (in pofida iubirii imense pe care o simti- de regula doar tu) e mai curand un act de curaj pentru ca hotarasti sa te rupi de ceva care face rau ambelor parti implicate si o faci pentru bunastarea amandorura.

  2. Petro, run away e o forma de a spune las-o, ba, in pana mea :)) Nu vad lasitate in renuntarea la ceva care nu iti face bine.
    Emmisucus ne-fanaticus, face-as io ceva pe zilele alea :))

  3. O fugă de 2-3 zile undeva frumos și bine, de preferabil în singurătate, nu strică în nici un fel; poți chiar apoi să te întorci la a face aceleași lucruri…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s