Adevar sau provocare?

Pen’ca niste oameni normali la o ora nenormala dorm si pen’ca noi nu suntem dintr-aia, niste oameni nenormali s-au gasit la o ora perfect normala pentru ei (3-4 dimineata e noua « dupa-amiaza » pentru noi) sa dea in mintea copchiilor. Bine, bine, ne-am jucat Flori, fete sau baieti, melodii sau cantareti. Pardon, Ursuletzul doarme. Adevar sau provocare.

Deci provocare, provocare, mintea mea inspiratie n-are.

« O sa ne dedici (Andrei si mie) un post pe blogul tau in care sa descrii cat de mirobolanti suntem, impreuna dar si separat. »

Asadar si prin urmare… pen’ca am termen limita pan’ la ora 19.00 si pen’ca pe Beculino il cunosc prea putin si pen’ca am uitat ce calitati are Andrushky, voiam sa bag doar un « Andra si Beculino functioneaza dupa principiu’ « Iubiti-va mult, bre, da-va-n puisorii mei roz si pufosi. » ».

Da’ pen’ca observ ca nu mi-as duce la bun sfarsit provocarea asa… incercam…

Bec e un talentos si juma’ si il iubacim pentru ca seara dupa 00.00.. nu, nu ne baga filme porno, desi nu ne-ar refuza :), ne baga cele mai melosongite melosoange. E un dragutzel si un scumpel (aici o sa sara Vio si o sa se dea gelos), inca n-a dat semne de un misoginism iesit din comun (da’ are timp), e zuper fani si secsi. I-am zis ca vreau sa-l inchiriez pentru sambata seara cu scule cu tot, mi-o zis ca nu e mutant, nu-mi poate oferi decat ceva la singular, deci nu-l mai vreau. [Baga-mi-as picioarele ca era fani sa vii si tu, pisi. Ratezi tu minunatie de lap dance. :)]

Te-am laudat destul ? Sa trecem la Andra. Aici e simplu. Cand zici Andra zici « mirobolanta » asa ca nu mai e nevoie sa mai clarific ceva.

Cum is astia micii impreuna ? Fani, fani si a, da, fani. Si-i vreau impreuna, pen’ca pe Bec nu-l iubacesc asa tare daca nu vine cu Andra la pachet. Am ziiiiis.

Si pe principiu’ « Lic mai lalipap », dedicatie pentru astia micii :

I take you to the candy shop
I’ll let you lick the lollypop

Give it to me baby, nice and slow
Climb on top, ride like you in the rodeo.