Colour me pretty, please.

De ce atunci cand … functia shuffle (atat de ne-aleatoare, de fapt) imi alege pur intamplator o melodie de trezit emotii, de varsat lacrimi, de infipt cutite in inima, in stomac, in intregul corp, gandul imi fuge tocmai la tine ? Si de ce nu ma desprind, de ce raman blocata, de ce ma invart in jurul aceluiasi cerc, pentru a ajunge mereu si mereu in acelasi punct mort, de ce nu mi se destrama cercul, de ce nu mi se transforma intr-o dreapta asa cum puteam sa fac la ora de geometrie cu doar un creion si o radiera? Nu inteleg daca inima e cea care se joaca cu mine, nu inteleg daca orgoliul e cel care imi joaca feste si ma orbeste, nu inteleg daca e creierul meu defect si daca felul meu de a fi e cel care ma leaga inutil de tine. De ce tind sa vad perfectiunea in tine si de ce vad in tine tot ceea ce imi doresc ? De ce te amestec pe tine in lacrimile altora si de ce am nevoie de tine ca de o perna pe care o strang in brate atunci cand plang ? De ce nu incerc nici macar sa umplu golul pe care il lasi, de ce nu incerc nici macar sa sterg atingerea ta ? De ce nu imi cumpar un creion si o radiera sa imi desenez un trapez, o dreapta sau un cub ?

Pentru ca sunt un om limitat. Stiu sa desenez doar cercuri. Pe care nu reusesc sa le colorez frumos.

*

Si totusi, nu luati postul ca atare. “I’m no broken-hearted girl.”

13 gânduri despre “Colour me pretty, please.

  1. absolut superb postul, sunt fara cuvinte!
    si ma regasesc complet in el …
    pentru asta, ti-ai „castigat” un loc in blogroll-ul meu 🙂

  2. La mine shuffle da doar melodii pe care nu am chef sa le ascult pe moment. :)) Ghinion… macar daca ar sti din alea 7000 de melodii s-o aleaga pe aia care sa-mi atinga sufletul cumva sa nu dau tot next next next next…

    Poate ca raspunsul la toate intrebarile tale il vei afla cand vei gasi acea persoana (sua acele persoane) care vor vedea perfectiunea in cercurile tale pe care tu spui ca nu le colorezi frumos… Cineva care va vedea nemarginirea in limitarea ta umana.

  3. POate ca o sa gasesti o persoana care sa te ajute sa colorezi acele cercuri frumos.Pentru ca iubirea e in doi 🙂

  4. super postul si nu in ultimul rand…mie nu mi-a sunat a broken heart,ci mai degraba a dispozitie nostalgica…Super si melodia…ai dreptate…rupe lacrimi:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.