Muschiul meu va scrie despre ce vrea muschiul meu.

Conform Wikipedia, „un blog (prescurtat de la expresia engleză web log, jurnal pe Internet) este o publicaţie web ce conţine articole periodice sau şi cu actualizare neîntreruptă, ce au de obicei caracter personal. Ca regulă actualizarea blogurilor constă nu în modificarea textelor de până acuma, ci în adăugiri de texte noi, asemenea unui jurnal, toate contribuţiile fiind afişate în ordine cronologică inversă.[…] Scopul blogurilor variază foarte mult, de la jurnale personale şi până la arme publicitare ale campaniilor politice, ale programelor media sau ale diferitelor companii comerciale.”

Carevasazica, daca muschiul meu vrea sa scrie ca mi-am luat ieri margelute colorate sau ca am mancat fasole la cina (hoo ma, ca glumeam) asta scrie! Cu conditia sa nu scriu prost ca sa nu aveti apoi motiv sa ma trageti de manecuta.

Daca Wikipedia foloseste de trei ori cuvantul „jurnal” si de doua ori cuvantul „personal” atunci cand incearca sa ne lumineze mintile si sa ne dea o explicatie sa-i zicem „academica” legata de cuvantul „blog”, atunci de ce nu as putea eu sa imi expun pe blog ideile mele geniale, experientele mele marete si alte chestii dintr-astea, inclusiv chestii personale-personale(zic de doua ori ca sa se inteleaga mai bine)?! Asadar, in limita bunului simt, voi „scapa” posturi legate de viata mea proprie si personala. Inteleg ca voi, ca cititori, aveti anumite asteptari de la un articol, de la un autor sau blog care va ocupa timpul(liber), timp pe care nu vreti sa vi-l pierdeti citind prostii. Dar pana la urma eu nu incerc sa vand nimic, nu incerc sa conving pe nimeni sa ma accepte, sa ma aprecieze sau alte lucruri, asadar…avand grija sa ofer lucruri de calitate cititorilor mei, muschiul meu va scrie despre ce vrea muschiul meu.

P.S.1: Un prieten mi-a spus: „Scrie si tu ceva interesant pe blog…cum ar fi revolutia(din Moldova) si sentimentele alora calcate in picioare.” Pai nu sunt nici analist politic, stau prost la capitolul cultura generala si n-am simtit vreo revolutie pe pielea mea ca sa stiu ce simt oamenii respectivi. Asa ca –iertati-ma- dar voi scrie lucruri „neinteresante” pe blog, dar care sa imi placa mie si muschiului meu (a se citi „care sa ma reprezinte”).

P.S.2: Din pacate, sunt nesigura pe mine si asa am devenit genul de om care simte nevoia sa dea explicatii la tot pasul. Pana cand ma voi schimba…trebuie sa ma suportati asa. Nu va impun, doar va avertizez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.